Bits from Debian

Bits from Debian

Uppmaning om bud för DebConf24

On Tue 31 October 2023 with tags debconf debconf24 debian
Written by Debian DebConf Committe
Translated by Andreas Rönnquist

Translations: en fr pt-BR

På grund av det aktuella läget i Israel, som skulle vara värd för DebConf24, har DebConf-kommittén beslutat att förnya sin efterfrågan om anbud för värdskap för DebConf24 på annan plats.

DebConf-kommittén vill uttrycka sin uppriktiga uppskattning för DebConf-gruppen i Israel och arbetet som dom har utfört under flera år. Med tanke på osäkerheten rörande situationen beklagar vi att det med största sannolikhet inte kommer att vara möjligt att hålla DebConf i Israel.

När vi efterfrågar bidrag för nya värdplatser ber vi dig att granska och förstå detaljerna och kraven för en anbudsinlämning för att vara värd för Debians utvecklarkonferens.

Vänligen granska mallen för ett DebConf-bud för riktlinjer för hur man lägger ett korrekt bud.

För att lägga ett anbud, vänligen skapa lämplig sida (sidor) under DebConf Wiki Bids, och lägg till den till "Bids"-avsnittet på huvudsidan DebConf 24.

Det är ont om tid för att fatta ett beslut. Vi behöver anbud senast i slutet av november för att kunna fatta ett beslut i slutet av året.

När din inlämning är klar, vänligen skicka oss ett meddelande på debconf-team@lists.debian.org för att låta oss veta att ditt anbud är redo för granskning.

Vi föreslår också att du besöker vårt IRC-chattrum #debconf-team.

Med tanke på denna korta deadline förstår vi att buden inte kommer att vara lika fullständiga som de brukar vara. Gör så gott du kan med den tid som finns.

Bud kommer att utvärderas enligt prioritetslistan.

Du kan komma i kontakt med DebConf-gruppen via e-post till debconf-team@lists.debian.org, eller via IRC-kanalen #debconf-team på OFTC eller via vår Matrixkanal.

Tack,

Debians DebConf-kommitté


More on Debian

Tags