Lenovo platinasponsor av DebConf19

On Mon 20 May 2019 with tags debconf19 debconf sponsors lenovo
Written by Laura Arjona Reina
Translated by Andreas Rönnquist
Artwork by Lenovo

Translations: en pt-BR

lenovologo

Vi är mycket glada att kunna tillkännage att Lenovo har åtagit sig att stödja DebConf19 som en Platinasponsor.

"Lenovo sponsrar stolt den 20de årliga Debiankonferensen." säger Egbert Gracias, Senior Software Development Manager på Lenovo. "Vi är glada att på nära håll se det stora arbete som utförs i gemenskapen och möta utvecklarna och volontärerna som ser till att Debianprojektet rör sig framåt!"

Lenovo är ett globalt ledande teknologiföretag som tillverkar en bred portfölj av anslutna produkter, inklusive smartphones, surfplattor, PCs och arbetsstationer så väl som AR/VR-enheter, lösningar för smarta hem/kontor samt datacenterlösningar.

Med detta engagemang som Platinasponsor bidrar Lenovo till att göra vår årliga konferens möjlig, och stöjder direkt utvecklingen av Debian och Fri mjukvara, vilket bidrar till att stärka den gemenskap som fortsätter att samarbeta på Debianprojektet under resten av året.

Tack så mycket Lenovo för ert stöd av DebConf19!

Bli en sponsor du med!

DebConf19 accepterar fortfarande nya sponsorer. Intresserade företag och organisationer kan kontakta DebConf-gruppen genom sponsors@debconf.org, och besöka DebConf19s webbplats på https://debconf19.debconf.org.
More on Debian


Tags