La «Software Freedom Conservancy» necessita la vostra ajuda!

On Fri 04 December 2015 with tags sfc conservancy fundraising contributing donation
Written by Mehdi Dogguy
Translated by Adrià García-Alzórriz, Innocent De Marchi, Lluís Gili

Translations: en es

Logo de la Software Freedom Conservancy

«La Software Freedom Conservancy contribueix a promoure, millorar, desenvolupar i defensar projectes de programari lliure i codi obert (FLOSS)». Així és com es defineix a sí mateixa la «Software Freedom Conservancy». Organitzacions com la «Conservancy» permeten els desenvolupadors de programari centrar-se en el que millor saben fer mentre la «Conservancy» s'ocupa de fer complir el «copyleft», dels aspectes legals i de proporcionar diversos servicis.

El passat agost, Debian i la «Conservancy» van anunciar un acord de col·laboració i van formar el projecte d'agregació de «copyright», pel que, entre d'altres coses, la «Conservancy» podrà ser titular dels drets d'autor d'algunes obres de Debian i assegurar el compliment del copyleft per tal que aquestes obres romanguin com a programari lliure.

Fa poc, la «Conservancy» va llançar una gran campanya de captació de fons i necessita més donants individuals amb la finalitat de finançar-se de la manera més sostenible i independent. Això permetrà a la «Conservancy» continuar amb els seus esforços per tal de convèncer més empreses a complir amb les llicències del programari lliure com la GPL i a prendre accions legals quan el diàleg no funcioni. La «Conservancy» necessita la vostra ajuda ara més que mai.

Molts desenvolupadors i col·laboradors de Debian ja s'han convertit en donants de la «Conservancy».

Si us plau, considereu registrar-vos com a donants a https://sfconservancy.org/supporter/!
More on Debian


Tags