Bits from Debian

Bits from Debian

DebConf22 välkomnar sina sponsorer!

On Mon 18 July 2022 with tags debconf debconf22 sponsors
Written by The Debian Publicity Team
Translated by Andreas Rönnquist

Translations: en

DebConf22 äger rum i Prizren, Kosovo, från den 17:de till den 24:de juli, 2022. Det är den 23:e upplagan av Debiankonferensen och organisatörer jobbar hårt på att skapa ytterligare ett intressant och fruktbart evenemang för deltagarna.

Vi skulle vilja varmt välkomna sponsorerna av DebConf22, och introducera dem för er.

Vi har fyra Platinasponsorer.

Vår första Platinasponsor är Lenovo. Som global ledare inom teknologi och tillverkare av en bred portfölj av uppkopplade produkter inklusive mobiltelefoner, surfplattor, datorer och arbetsstationer så väl som AR/VR-enheter, lösningar för smarta hem/smarta kontor och datacenter, förstår Lenovo hur kritiska öppna system och plattformar är för en uppkopplad värld.

Infomaniak är vår andra platinasponsor. Informaniak är Schweiz största webbhotell, som även erbjuder backup- och lagringstjänster, lösningar för organisatörer av evenemang, live-strömning och video on demand-tjänster. Företaget äger sina datahallar och alla element som är kritiska för driften av tjänsterna och produkterna som tillhandahålls (både mjukvara och hårdvara).

The ITP Prizren är vår tredje platinasponsor. ITP Prizren har för avsikt att vara ett föränderligt och stärkande element inom Information och Kommunikationsteknologi, agro-food och kreativa industrier, genom skapande och förvaltning av en gynnsam miljö och effektiva tjänster för små och medelstora företag, utnyttja olika typer av innovationer som kan bidra till Kosovo för att förbättra utvecklingsnivån inom industri och forskning, vilket ger fördelar till ekonomin och landet i stort.

Google är vår fjärde platinasponsor. Google är en av världens största teknologiföretag, som tillhandahåller en bredd av Internetrelaterade tjänster och produkter så som onlineannonseringsteknik, sökning, cloud computing, mjukvara och hårdvara. Google har stöttat Debian genom att sponsra DebConf i mer än tio år och är även Debianpartner som sponsrar delar av Salsas kontinuerliga integrationsinfrastruktur inom Google Cloud Platform.

Våra Guldsponsorer är:

Roche, en stor internationell läkemedelsleverantör och forskningsföretag dedikerade till personlig sjukvård.

Microsoft, möjliggör digital transformation för en tid präglad av ett intelligent moln och en intelligent spets. Dess uppdrag är att stärka varje person och varje organisation på planeten så att dom uppnår mer.

Ipko Telecommunications, tillhandahåller telekommunikationstjänster och är den första och den mest dominanta mobiloperatören som erbjuder snabbt mobilt internet – 3G och 4G-nätverk i Kosovo.

Ubuntu, operativsystemet som levereras av Canonical.

U.S. Agency for International Development, leder internationell utveckling och humanitära insatser för att rädda liv, minska fattigdom, stärka demokratiskt styre och hjälpa människor till framsteg bortom assistans.

Våra silversponsorer är:

Pexip, är videokommunikationsplattformen som löser stora organisationers behov. Deepin är ett kinesiskt kommersiellt företag som fokus på utveckling och service av Linux-baserade operativsystem. Hudson River Trading, ett företag som forskar och utvecklar automatiserade handelsalgoritmer som använder avancerade matematiska tekniker. Amazon Web Services (AWS), är ett av världens mest omfattande och brett använda molnplattformar, erbjuder över 175 fullt utrustade tjänster från datacenter globalt. Bern University of Applied Sciences med nästan 7,800 studenter, placerat i Schweiziska huvudstaden. credativ, ett tjänstorienterat företag med fokus på mjukvara med öppen källkod, samt även en parter för Debianutveckling. Collabora, ett globalt konsultföretag som levererar mjukvarulösningar med öppen källkod till den kommersiella världen. Arm: med världens bästa SoC Design Portfolio, har Armdrivna lösningar stött innovationen i mer än 30 år och har hittills distribuerats i över 225 miljarder chips. GitLab, en end-to-end mjukvaruutvecklingsplattfor baserad på öppen källkod med inbyggd versionshantering, felspårningssystem, kodgranskning, CI/CD, med mera. Two Sigma, rigorösa undersökningar, dataanalys och uppfinningar för att lösa de svåraste utmaningarna inom finansiella tjänster. Starlabs, bygger mjukvaruupplevelser och fokuserar på at bygga team som levererar kreativa tekniska lösningar för våra kunder. Solaborate, har världens mest integrerade och kraftfulla virtuella vårdleveransplattform. Civil Infrastructure Platform, ett samarbetsprojekt som drivs av Linux Foundation, som etablerar ett "baslager" med programvara baserad på öppen källkod av industriell kvalitet. Matanel Foundation, verkar i Israel, eftersom dess första angelägenhet är att bevara sammanhållningen i ett samhälle och en nation som plågas av splittring.

Bronssponsorer:

bevuta IT, Kutia, Univention, Freexian.

Och slutligen, våra sponsorer med supporternivå:

Altus Metrum, Linux Professional Institute, Olimex, Trembelat, Makerspace IC Prizren, Cloud68.co, Gandi.net, ISG.EE, IPKO Foundation, The Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Tack till alla våra sponsorer för deras stöd! Deras bidrag gör det möjligt för ett större antal Debianbidragslämnare från hela världen att arbeta tillsammans, hjälpa varandra och lära sig från varandra under DebConf22.

DebConf22 logo


More on Debian

Tags