Bits from Debian

Bits from Debian

DebConf22 startar idag i Prizren

On Sun 17 July 2022 with tags debconf debconf22
Written by The Debian Publicity Team
Translated by Andreas Rönnquist

Translations: en fr

DebConf22, den 23:e årliga Debiankonferensen, tar plats i Prizren, Kosovo från 17 juli till 24 juli, 2022.

Debianbidragslämnare från hela världen har samlats i Innovation and Training Park (ITP) i Prizren, Kosovo, för att delta och arbeta i en konferens som uteslutande drivs av frivilliga.

Idag börjar huvudkonferensen med mer än 270 förväntade deltagare och 82 schemalagda aktiviteter, inklusive 45-minuters och 20-minuters föreläsningar och gruppmöten ("BoF"), workshops, och en jobbmässa, så väl som en mängd olika evenemang.

Det kompletta schemat på https://debconf2.debconf.org/schedule/ uppdateras varje dag, och inkluderar aktiviteter skapade i stunden av deltagare under hela konferensen.

Om du vill engagera dig på distans, kan du följa videoströmmen som finns tillgänglig från DebConf22-webbplatsen av evenemangen som sker i de tre föreläsningssalarna: Drini, Lumbardhi och Ereniku. Eller så kan du delta i konversationen om vad som händer i föreläsningssalarna #debconf-drini, #debconf-lumbardhi och #debconf-ereniku (alla dessa kanaler hittar dfu i OFTC IRC-nätverket).

Du kan även följa direktsändningen av nyheter om DebConf22 på https://micronews.debian.org eller @debian-profilen i dina sociala nätverk.

DebConf är engagerat i en säker och välkomnande miljö för alla deltagare. Se webbsidan om uppförandekoden på DebConf22's webbplats för ytterligare detaljer om detta.

Debian tackar för engagemanget från flera sponsorer för deras stöd för DebConf22, speciellt våra Platinasponsorer: Lenovo, Infomaniak, ITP Prizren och Google.

DebConf22 banner öppen registrering


More on Debian

Tags