Hewlett-Packard és Patrocinador Platí de la DebConf15

On Wed 25 March 2015 with tags debconf15 debconf sponsors HP
Written by Laura Arjona Reina
Translated by Adrià García-Alzórriz, Innocent De Marchi

Translations: en

HPlogo

Ens plau anunciar que HP ha confirmat el seu suport per a la DebConf15.

"L'equip hLinux es plau de continuar la llarga tradició d'HP de recolzar Debian i la DebConf," ha dit Steve Geary, Director Sènior de Hewlett-Packard.

Hewlett-Packard és una de les empreses d'informàtica més grans del món, oferint un ampli ventall de productes i serveis com ara servidors, ordinadors, impressores, productes d'emmagatzematge, equipament de xarxa, programari, solucions de computació distribuïda, etc.

Hewlett-Packard ha estat un aliat en el desenvolupament de Debian des de fa temps, proveint maquinari, miralls i altres serveis (els donatius de maquinari d'HP estan llistats a la pàgina de màquines Debian ).

Amb aquesta confirmació com a Patrocinador Platí, HP ajuda a fer possible la nostra conferència anual i recolza directament el progrés de Debian i el Programari lliure, ajudant a enfortir la comunitat que segueix col·laborant en els seus projectes a Debian la resta de l'any.

Moltes gràcies Hewlett-Packard, pel teu recolzament a la DebConf15!

Esdevingueu també un patrocinador!

La DebConf15 encara accepta patrocinadors. Les empreses i organitzacions interessades es poden posar en contacte amb l'equip de la DebConf a través de sponsors@debconf.org o bé visitant la pàgina web de la DebConf15 a http://debconf15.debconf.org.
More on Debian


Tags